top of page
DSC_0191.JPG

Gaudioso!

Gaudioso: Italiaans voor 'met plezier'.
En dat is wat wij van Muziekvereniging Kunst en Genoegen voor ogen hadden met het starten van ons project Gaudioso!. Muziek maken met plezier met een groep enthousiaste mensen waarbij leeftijd en kennis niet belangrijk zijn.

 

In januari 2020 zijn we met de eerste groep mensen van start gegaan. Onder leiding van Sjaak van der Reijden zijn 10 beginners en herintreders van start gegaan. Eerst maar eens kijken of er überhaupt lawaai uit “een toeter” te krijgen was. Lange noten – korte noten – lage tonen – hoge tonen. Van kinderliedjes tot volksliederen en van Frans tot Russisch. Begeleid door Sjaak op piano en met hulp van onze muziekaal leider Anton en de leden Andrea en Anna Marie speelden we de sterren van de hemel en maakten we vooral heel veel plezier.


Na 10 lessen was het plezier in muziek maken bij de herintreders terug. Er gingen een aantal mensen verder met lessen, anderen sloten zich (weer) aan bij ons orkest. In ieders herinnering bleef echter wel wat wij voor ogen hebben met ons project Gaudioso!: muziek maken met plezier is voor iedereen mogelijk!

Wil jij ook weer muziek maken?

Wil je het muziek maken graag weer oppakken, maar vind je het nog spannend? Of wil je een zetje in de goede richting voor je je bij een orkest aansluit? Dan ben je bij ons aan het goede adres. 

 

De kosten voor 10 lessen worden berekend aan de hand van de kosten van de docent en van de huur van de locatie en is afhankelijk van het aantal deelnemers. Als indicatie kan 100,00 aangehouden worden.

bottom of page